Pariuri online – Case de pariuri
ATENTIE!!! Pariu-Total.com nu promoveaza nicio casa de pariuri, toate articolele si informatiile nu sunt de actualitate. Toate link-urile sunt directionate spre home page.

Clasamente fotbal si rezultate

Cu ajutorul sistemului de mai jos puteti sa urmariti clasamentele din toate tarile si ligile de fotbal din lume. Clasamente din Romania – Liga 1 si Liga 2, din Anglia – Premier League si alte ligi inferioare, din Spania – Primera Division si urmatoarele 2 ligi, din Germania – Bundesliga si alte 3 ligi, din Italia – Serie A, B, C si multe alte campionate din europa si restul lumii. Aceste clasamente sunt actualizte la zi cu toate detaliile importante: punctele obtinute pe teren propriu si in deplasare, rezultatele meciurilor din fiecare etapa, forma echipelor din ultimile etape si lista cu locurile care retrogradeaza/promoveaza sau participa in cupele europene.

In acest moment acest sistem de clasamente fotbal disponibil pe pariu-total cuprinde clasamente din peste 120 de tari, clasamentele competitiilor intre cluburi, cum ar fii: Uefa Champion League si Europa League in Europa, Copa Libertadores in America de Sud, CONCACAF in America de Nord, AFC in Asia, CAF in Africa, OFC in Oceania, cat si clasamentele turneelor reprezentativelor nationale: Campionatul Mondial, Euro, Cupa Africii, Copa America, Cupa Asiei, sau turnee intre reprezentativele de tineret.

De asemenea nu lipsesc nici rezultatele meciurilor amicale atat intre echipele de club cat si intre nationale.